dilluns, 21 de juliol del 2008

Tunissia

Primer de tot, disculpeu els errors ortografics; a part d'haver-nos distret sempre a classe, aquests teclats arabs son la rehostia... i d'entrada hi ha lletres que no te les deixa accentuar.

Tunissia (amb accent a la primera i...) ...
Un pais mes petit i mes obert al turisme que els seus dos veins (Algeria i Libia que viuen del petroli i tenen poc turisme) amb tot el que aixo representa per bo i per dolent: mes llibertat per la dona, mes infrestuctures, mes facilitat per comunicar-se, mes higiene... pero alhora molts mes turistes, una costa moolt mes rebentada i un mon islamic mooolt mes prostiutuit per la globalitzacio occidental.
En tot cas, es un bon lloc on passar unes vacances tranquiles i buscant, com a tot arreu, trobes llocs fantastics i gent collonuda.

Un d'aquests llocs es la costa nord, la que toca amb la frontera d'Algeria, de Tabarka a Bizerte. Una especie de Cabo de Gata ben verge amb platges xules no unides per cap carretera ni cami. En una d'elles hi dormirem i hi menjarem uns peixitus...
Amb perdo per els lectors que ja es comencen a cansar dels rocs, un altre lloc brutal es Dougga, una ciutat Romana que posa els pels de punta de lo sencera que esta. Aqui va el "wikilink" i el dibuixillo de rigor:
L'esbos es de l'im-pressionante Capitol, amb pilars d'una sola pedra de mes de 8 metres.

La capital, Tunis, relativament petita (700.000hab) i situada entre dos llags, te com a highlights el poble historic de Sidi Bou Said (on dormirem), les runes de Cartago, el museu Bardo i un passeig per la medina a peu... o en moto!
Aqui teniu un video gravat per en Jordi conduint amb una sola ma per carrers estrets, empedrats i plens de gent...
Tambe cal destacar d'aquesta setmana a Tunissia, una meravellosa visita nocturna al Hammam de Korbous i uns banys en les medicinals fonts d'aigua calenta dels seus voltants. Buscant-les i passejant per les seves recomenables platges amb xancles, banyador i el nostre moreno paleta, vem patir la rostida de l'any, i juntament amb els tractaments de fang i les dolces caricies amb un guant d'Scotch Brite d'un massagista foll, hem anat vermells i escaldats fins a Libia.
Les remullades pero, van valdre la pena...

Ara es de matinada i som a Tripoli.
Bona nit, grande 46... i bona setmana!

10 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola,
Ya veo que vuestro viaje va viento en popa. Que envidia da veros desde aquí!!!! Veo que Jordi se ha atrevido a "colgar" la foto del bastón, y además se ha atrevido a describir como fue y todo. Je, je muy bueno.
Pues nada guapos, ahora que mi hermana me ha pasado vuestra dirección de blog os seguiré a diario y os escribiré de vez en cuando.
Que os vaya bonito.

Mª Eugenia (prima del novio y la madre de Almudena e Iñigo, para que os situeis un poco)
P.D. acordaros que os esperamos en los Sanfermines del año que viene.
besos

Pamplona 21/07/08

Generativistes ha dit...

Hola,

Només us escric perquè sapigueu que teniu un seguidor més.

Salut

Sebastià

Anònim ha dit...

Doncs res, aqui seguim viatjan virtualment amb vosaltres...

Per cert, el 46 va tenir molta sort de no caure al "lleva taps...", gran carrera, si senyor!

Ens parlem per aki...

Ah, aprofito per comentar que la comprovació de paraula per escriure el comentari a vegades es del tot subrealista, no se que cony hi deu posar....

V's
Xavi

Anònim ha dit...

Hola nanos sóc l'e4s, formidable el video a una mà. Seguiu així de bé, és un orgull que els teus colegues montin un espectacle com el que esteu fent.

Una abraçada molt forta

Anònim ha dit...

Quina aventura que us esteu fotent cabrons! Us segueixo des de l'India, en aquests moments i mes concretament des de Benares.

Sort i benzina!

Lluis Tiana (pingpong)

Unknown ha dit...

Hola Parella!

Hostia, quina puta enveja.
Disfruteu molt nois!

Fins aviat

Pinyu.

Anònim ha dit...

Hola motoristes
Tenim enveja de la sana cada vegada que mirem el blog.
Els dibuixos molt bonics i la batalla de l'òs i la mosca molt real. No teniu calor tan peluts?
Esperem poder veure aviat l'aventura per Líbia, ja que és un lloc que vull anar molt aviat. El proper dia 5 d'agost marxem cap el Japó. Seguirem la vostra ruta des dels hotels.Seny. Una abraçada Maria Rosa.

Anònim ha dit...

hola tiet!et trobo molt a faltar tiet.
ya esta
leonor
hola tiet, sóc la Gabriela.
Adéu

Anònim ha dit...

Hola nanos!!
Sí, jo també tinc ganes de saber que tal per Líbia... us heu assabentat del merder diplomàtic que ha organitzat el fill del Gadafi, que ha estat detingut a Suïssa per pegar a dos persones del seu servei... pot ser ja éreu fora de Líbia.

Una abraçada i cuideu-vos molt!!

JOrdi

Unknown ha dit...

A veure si funciona!!!
Mapa Rhilmare

Salut
Colo