dimecres, 9 de juliol del 2008

Alger

Dos dies a Algèria i ja n'estem enamorats. Hi ha molts kilometres on la costa és ben verge.
Les runes Romanes de Tipaza al costat del mar son sorprenents. Aqui va una foto del lloc i una d'un dibuix (a falta d'scanner i photoshop...)

Alger, la capital, és una ciutat caotica pero amb alguna cosa especial que la fa molt propera. Potser és el toc mediterràni que li dona el que totes les construccions siguin blanques i totes les baranes, porticons i finestres siguin blaves.
Aqui teniu un video dels terrats de l'alta Kasbah (el casc antic) d'Alger:
Per altra banda, les motos van bé. Estem flipant amb que encara no haguem perdut els top case amb la d'speed bumps que ens hem arribat a menjar.

Ja portem dues setmanes i 3200 km. Mirant el plano ens comencem a adonar de lo lluny que està Cala Joncols.

Fins ara!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Això de Tipaza és bén familiar! Podria ser Empúries, amb el mar a tocar i aquesta costa muntanyosa de matoll baix.... podria ser bén bé el cap de creus! Per cert, quin gust un banyito en aquestes aigües amb la calor que deu fer!
Una abraçada i a seguir disfrutant!
S.

Anònim ha dit...

Serán les cases blanques i les portes blaves pk son pericos??


Te pinta de ser collonut l'Alger!!!

V's
Xavi

daly ha dit...

là ils sont a tunis , c'est trop genial se que vous faites et j'espere que je vous ai donné de bons conseils , bonne continuation ;-)

... ha dit...

Daly,
Merci pour tes conseilles. Le sandwitx de foie chez Ouild Le Bay c'est incroiable! On a dormit a l'Hotel Amilcar a Sidi Bou Said et on va rester là ce soir aussi. Aujord'hui on va visiter Carthage, et demain on va a faire la medina de Tunis. Si tu veu faire un bierre (bon, ou un te...) on serais a SB. Shucran!
hug