dilluns, 21 de juliol del 2008

Flashback II. Festa de comiat

Aqui van unes altres fotos que no haviem pogut penjar: les de la festa de comiat / Sant Joan'08.

En el blog d'un colega ( http://noeltorres.wordpress.com/2008/06/24/una-volta-al-mar/ ) hi ha penjada una descripcio benevolent de la trobada. Nomes corregir-ne el nom de la poblacio Canet de Mar (vila de'n Txiquet de la Calzada...) per el de Canyet, un petit residuu verd situat entre Badalona, Montcada i Tiana.

Com a bona festa, hi ha fotos que no es poden penjar, especialment les de personatges que acostumen a tancar aquest tipus d'aconteixements. TX, MFX...

Ens prenem la llibertat de penjar-ne un parell i un petit video (en el que no es veu res...) . Si hi ha algu que hi surti i vol ser "despenjat", si us plau que ho digui.

http://www.youtube.com/watch?v=dtLoZHwYpDU

Per altra banda, si algu no te samarretes i en vol, que s'afanyi a demanar-ne enviant un mail a info@rihlamare.com. Em sembla que en queden algunes a Can Nadal i poden ser vostres per el modic preu de 15 unitats d'ebro.

Va sobrar de tot, aixi que una festa de tornada esta assegurada...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei parella!

Confio que tot us rutlli molt be per les terres del sud!...brutals les fotos de Giza!!!

Per cert: ja està corregit el 'goof' de Canet per Canyet!...quina cagada, no? :P

Continueu disfrutant!!!!!

Una abraçada!
Noël

P.D: I gràcies per esmentar-me!!!

Anònim ha dit...

ei parella, molt bona, no he fotut encara un putu dia de vacances pero cada dia us segueixo amb interés des del curro. Quin viatge, brutal!! us agraeixo el poder fer aquest seguiment, sembla com si el disfrutessim tots una mica. Anims i endavant!!!