dilluns, 21 de juliol del 2008

Flashback I. Casament Rabat

Un video i una foto que ens han arribat del gran casament marroqui al que varem assistir.
No further comments...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

En mig del casament, trobo una cadira per seguir d'aprop la ballarina que ja m'havia fet alguna "calentonya" anteriorment. Com l'alumne que la professora ja ha fet sortir a la pissarra, pensava que ja no em diria res mes, que no podia ser el centre d'atencio dues vegades, hi havia molta gent al voltant. Com us deia, veig una cadira a primera fila un xic tacada amb aigua i assec mitja galta. Era tard i els peus comencaven a notar el cansament. Canvi de musica, la ballarina aprofita per refrescar-se amb aigua i possar-se tot el conjunt a lloc. Surt en escena un basto per fer el darrer espectacle. De cop s'acosta girant el basto a lo Chaplin i, posant-se un extrem al seu melic, em possa l'altre a mi. Comenca a fer uns moviments abdominals empuxant el basto, un cop ella i despres un cop jo, seguint el ritme de la musica. Intento imitar-la mentre els nuvis i invitats deixant anar unes "carcajades" i aplaudiments. En fi, ho vam salvar amb un somriure d'orella a orella com es veu a la foto.
Jhordi

Alba i Mar ha dit...

M'ho puc imaginar perfectament, la penya s'haurà quedat amb el tiu de la barba del riure aclaparador en aquell casament de Marroc.
Quina enveja em feu, jo algun dia també faré un viatge ben llarg.
Ha disfrutar cada instant al màxim que el temps vola, aviat farà un mes que sou fora...
Un petó ben fort!

Anònim ha dit...

Jordi, ets un CRACK!!!

Un petó i una abraçada molt forta!!

JOrdi

Clara Cervera i Ferran Auberni ha dit...

Sou uns cracks!!! Veig que us heu convertit a la religió musulmana!!! Seguiu penjant vídeos que m'ho passo pipa mirant-los. Sembla que estigui fent el viatge amb vosaltres. Molta salut!!!