divendres, 4 de juliol del 2008

Gueb

Iep! Mentre esperem el ferry, un parell de videos que no hem pogut penjar al missatge anterior:

Aquest primer, http://www.youtube.com/watch?v=tFG06x2vQJU pagesos marroquins compactant la palla per deixar-la assecar durant l'estiu devant del mar en unes piles que fan aquesta pinta:


El segon, perseguint la pròpia sombra que ens condueix cap a orient.
http://www.youtube.com/watch?v=JDnOtWdbt0I

Si teniu un moment, passeu per http://www.rihlamare.com/ a la pestanya de COL.LABORA on hi ha el llistat d'sponsors de Rihlamare i ara, un cop junts, fan bastanta patxoca.
http://www.octubredigital.com/rihlamare/collabora.html
Tot gracies a BUNKER 404 i OCTUBRE DIGITAL que ens han fet una web Qllonuda!
Aviat penjarem ALTRES VIATGES i si aconseguim lligar el software del GPS amb el del Google Earth, el planell detallat de la ruta que anem fent.

Ens veiem a Algeria!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Parella!

quin goig tenir-vos tan a prop ara que sou tan lluny! Gràcies per anar penjant fotos, videos, retalls de viatge. Això ens permet fer la volta amb vosaltres d'alguna manera.

petons des de l'India!!!!

Anònim ha dit...

Em sumem a l'ana... los lanzaroteños tambien estamos enganchados a las noticias del blog...
lo de la paja es alucinante!
seguimos en contacto...
deu
abraçades
salva y barbara

Anònim ha dit...

ui ui, això s'està posant familiar!!! salutacions a tothom!!! la veritat és que sembla mentida que això encara existeixi tan aprop d'aquí, a un cop de ferry... són coses que semblen de fa moltes generacions... i llavors segur que el pagès arriba a casa i veu la champions, o xateja amb una canadenca, o compra l'interviú per e-bay...
aquest món és ben foll, i ben bonic, pel que expliqueu.

sort i endavant nois. i bones vibracions per la mula del tovaritx

xevi

Anònim ha dit...

Gràcies per compartir i deixant-se veure la vostra aventura. És una passada!!! transmeteu felicitat!!!!
Amb l'Hug fa molts anys que ens coneixem i me l'estimo amb bogeria però a tu Jordi no et coneixia, però que a partir d'ara formes part del meu dia a dia, així que ja ets de la família. Petons pels dos!!!

ANNA

Unknown ha dit...

Huguillooooooo!!!!!!!!!!!!!!
Que bé saber que tot us està anant tant bé i, sobre tot, que esteu fent realitat aquesta aventura; et puc imaginar vellet assegut al balancí explicant-ho als teus néts... Que tingueu molta sort i ens veiem a la tornada.

Marta O. (Canyetaire)

Anònim ha dit...

Hola amics! Com mola veure el blog amb fotos i videos. Desde el seient del despatx mòla agafar el ferry mental i imaginar-vos pujats a les motos. A veure quan expliqueu alguna anècdota còmica, que el Jordi segur que ja ha aconseguit fer girar mig poble amb el riure tan tovet que té. Apa a disfrutar!
Aitor

Anònim ha dit...

Qué guapo aquest blog!!!
Pren una dimensió brutal que permet imaginar el que aneu fent i veient cada dia.
Serà el més pròxim a fer una volta per tots aquests llocs que aneu descrivint.

Per acabar de barrejar-vos amb els autoctons espero veure alguna foto amb un turbà.

Us imagino cada tarda espavilant-vos per trobar un lloc on dormir i de tant en tant algún lloc per donar de veure a les GS.

Una abraçada, Dani.

Anònim ha dit...

Nois, acabo de recordar el nom de les runes a les que vaig estar al Líban: Baalbek ( Ba'lbakk (بعلبك)). No és que estigui la situació molt tranquila pel Líban, però si finalment decidiu entrar-hi, sapigueu que és un lloc acollonant. De fet Baalbek està molt a prop de la frontera amb Síria, de manera que si voregeu la frontera, potser també podeu fer una escapada.... Val molt la pena.
S.

Anònim ha dit...

Sóc en jANUARY! Així no us cal mirar cap a baix i seguir llegint. Sé que els blogs han de ser àgils però aquest és el meu primer comentari i m'ha quedat una mica llarg. Avui em capbusso per primer cop en el rhilamare.com. Ja sabeu que jo arribo tard a tot arreu. I naturalment se m'acomula la feina que no vegis! El "QUI SOM?" no se m'ha carregat del tot, i tenia ganes de llegir-lo després de les reaccions mesnovenes. Mira ara sí que carrega! L'Hug quan era petit! Val doncs ara m'ho llegiré. Fins ara: El logo m'agrada molt. Vaig agafar un adhesiu de la festa i us dec 3 (?) euros. I el que m'agrada més de la web és la foto de Benidorm (?). És brutal! La perspectiva i profunditat exquisites, i el pavo (que s'assembla al teu pare, Hug) passant pel davant sense inmutar-se! Jaja

uzstimumol

Albert J

Anònim ha dit...

Algú ha percebut lo d'anòmin? jeje

AJ

... ha dit...

Gracies a totsvaltrus per seguir-nos. Ens sentim molt acompanyats.
Neke, Far, Mü i Salva... el viaje pinta bien, pero no encuentro lapas... y peor aun: los musulmanes no tienen BOTELLINES !!!
Colonia Sant Antoni, merci per ser-hi! Ptons.
Gaynginyers, sou els + grans! L'humor i el turba en breu...
Baal-duf, Baal-bek queda apuntaT'!
Janvier, welcome! Com sempre, tens un ull impecable: La foto ES Benidorm y ES brutal, pero ES clar, ES obra de'n Yuri, un professional amb un altre ull precios. N'hi ha mes, quan pugui les penjo. Ailofiuajol.lotu
Salut a tothom des de la matinada d'Alger.
hug