dijous, 4 de setembre del 2008

Misano'08

Ens havíem perdut Laguna Seca i Brno (des de quan dos GP seguits no vistos?) i arribar a Misano i veure l'ambientillo va ser fantastic. Tot gracies a les gestions de'n Jaume a la sauna del CNB.
Ben excitats, vem entrar a tot arreu i xerrar amb tot kiski! La gent del mon de la moto flipava amb la nostra aventura...
Aquí una foto amb en Giacomo Agostini, el senyor que mes títols ha guanyat mai al mundial.

Una altre amb en Crivi, l’únic català (i espanyol...)que ha guanyat un mundial de la màxima categoria. Aquesta foto es cortesia de l'encantadora Ainhoa Arbizu. El gest es robat de'n x33...

A part de ser entrevistats en directe a TVE1 (quan ho tinguem ho penjarem), gracies als contactes aconseguits via l'Oriol Puigdemont d'El País hem sortit mencionats al "de box en box" del Motociclismo, hem sopat amb el simpàtic Emilio Perez de Rozas del Periodico, hem parlar amb en Damià Aguilar del Catalunya Radio i per acabar-ho d'adobar, pot ser que el programa PaddockGP ens faci un reportatge dijous 11S a la nit a La2.
Tot i això, lo millor que vem fer va ser enganxar un adhesiu al colin de l'scooter del vencedor del GP: el gran Valentino Rossi.

Aquí tenim el vídeo de l'astre "patrocinat" per nosaltres. jejeje

6 comentaris:

Anònim ha dit...

La foto de la cara d'en JH dient jo no he fet res és brutal.
Ja veig que sou ben aporp!!!!

Fins aviat, Dani.

Alba i Mar ha dit...

Que bona, molt bé. Si és un tiu curiós (no fa molta pinta,però mai se sap) veurà l'enganxina i entrarà fins aquí i si més nou, els grans fanàtics del Rossi diran, què és aquesta enganxina i pam, ja els tindreu per aquí!
Jo al.lucino com a la sauna es pot parlar d'algo, amb la calda que fot!

Unknown ha dit...

Ostres, estic flipant... i pensar que em vaig tragar tota la carrera menys els preliminars... que estava fent jo? a veure si penjeu ràpid el vídeo que el vull veure!
Una abraçada, ens veiem en pocs dies...

Marta o. (Canyet)

Anònim ha dit...

Hugas, me acabo de tragar de golpe todos los textos y algunos videos que habéis colgado y la envidia (totalmente insana) me corroe por dentro.

Que viaje!!! Tiene que ser genial ir viendo los cambios de una tierra a otra y siempre con "nuestro mar" a un lado o al otro. Y la sensación de ir dándole la vuelta...

Os felicito por haber tirado adelante una idea tan chula.

A disfrutar de lo que os queda!!!


Sergio (el del mensaje de la reportera ;)

Anònim ha dit...

Hola Pollastres,

Doncs jo sí que us vaig veure a la tele, i vareu estar millor que la majoria d'ineptes que col.loquen a les retransmisions. Quina presència, quin empaque, ia aquestes explicacions de l'Hug...Xaval Ràdio Badalona se t'ha quedat petita.

Ens veiem a Jóncols. Salut,

Carles Puig

Anònim ha dit...

Perdonad la ausencia de comentarios. Me he ido conectando al blog y ahora no sabría por donde empezar. Eso si, cada vez me reía por algo nuevo, sea la salida del hotel, la cara de Hug en Moto GP o el patrocinio de Valentino.

Impresionante foto la de la roca y muy bonitas las acuarelas.

No quiero ni pensar como debisteis pasar La antigua Yugoslavia para llegar a Italia.

Disfrutar de lo que os queda de viaje y una sugerencia: Deberíais destapar a los que votaron que no lo conseguiríais. Ja ja. No creo que nadie dudase de vosotros aunque si de las motos y "deu ni do" lo bien que se han portado, no??

Yo desafortunadamente, no estaré en Cala Joncols pero espero veros pronto.

Un abrazo,

Sergio Ferrer