dilluns, 8 de setembre del 2008

Italia

Salutacions des de Palermo, a l'espera del ferri que aquesta nit ens porta a Genova.
L’últim post era el de Misano... Sortint d’allí vem passar per Tavulla, el poble de'n Valenti. Allí, tot era encara mes groc que de costum i les senyals de velocitat del poble eren de 46 km/h.
Vem parlar amb un dels fundadors del Fan Club als que vem explicar el nostre viatge i ens van regalar un parell de samarretes.
D'alli cap a Porto Ricanati (encara costa de l'Adriatic) on sopem amb la Laura i en Paolo, dos personatges divertidíssims que vem conèixer fa algunes setmanes a Aleppo, Síria.
L’endemà al mati creuem la bota de costa a costa i arribem a Roma on per sort, coincidim amb el gran Tommaso Bellucci, un bon amic al que feia uns 6 anys que no veia. Fem un tour ràpid pels highlights de Roma a bord de tres motos.
Aquí va un esbós encara mes ràpid de San Carlino alle Cuatro Fontane de Borromini amb la Maquina de Cosir i en Tommaso...

Dormirem a la fantàstica casa que la seva família te a Sabaudia, una ciutat costanera entre Roma i Nàpols.
Passem per Nàpols i fem una pizza deliciosa a Pizzeria Da Michele, segons ells mateixos, que no tenen avia, la millor pizza de Nàpols i en conseqüència... la millor pizza del mon! La veritat es que s'ha de fer molt ben feta per contradir-los amb garanties.

Pompeya...
http://es.wikipedia.org/wiki/Pompei
... Paestum (tremendddo!)
http://es.wikipedia.org/wiki/Paestum
... i visita a Belvedere Maritimo (Calàbria) abans d'enfilar cap a l'esperada Sicilia.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Veig en JH amb cara de felicitat per andrapar aquesta pizza, però no si t'has quedat Hug que mentres tu feies la foto ell ja s'ha jalat el teu formaggio!!!!

Molt bé nanos!!!!
JA SOU QUASI AQUÍ!!!!!!

Dani.

Anònim ha dit...

BENVINGUTS A CASA!

aneke