dissabte, 13 de setembre del 2008

80

Salutacions dels del Port de la Selva, Cap de Creus, Alt Empordà.
Sembla mentida... Fa dos dies i mig que varem sortir de casa i ja tornem a ser aquí havent donat la volta al Mare Nostrum en moto.




Avui, 12 de setembre del 2008, dia 80 del calendari Rihlamare, hem arribat a l'era de Can Nadal de Canyet (Barcelonès), el punt geogràfic des d’on va començar aquesta aventura...
I no hi ha millor manera d'explicar la sensació de satisfacció que tenim, que el gest que en Jhordi feia dalt de la seva GS sortint de l'Era per anar cap a casa: braç estès a l'aire i dues ratlles imaginaries que es creuen fent una creu: "RAS, RAS!!!" Creueta de feina feta a una experiència inoblidable que, com tot, va néixer del no res en forma d'idea.
Gracies a tots per llegir-nos i fer-nos companyia al llarg d'aquesta aventura i no us acabeu de desconnectar, que hi ha moltes coses que encara no us hem ensenyat ni explicat encara.
La setmana que ve intentarem penjar una bona colla de vídeos, imatges i la ruta sencera en GPS al GoogleMaps.
Això si la reentre a la feina ens ho permet...Lo bo del tema es que tants dies voltant generen ganes de treballar; pels que no s'ho creguin, aquí teniu un vídeo de Líbia on alguna part de l'inconscient ja enyorava les visites d'obra...



Salut, i als que pugeu (la tramuntana encara bufa i això es garantia de que no plourà) ens veiem dema 13S al vespre a Cala Jòncols.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats. Confiàvem en vosaltres ;).

Ja ens explicareu la resta d'anècdotes que segur us han quedat per explicar al blog.

Per quant la propera?

Anònim ha dit...

Felicitats nanos!!!
Ahir no vaig poder ser-hi per abraçar-vos però realment us heu marcat un viatge brutal........

Dani.

Anònim ha dit...

Enhorabona nanos!!!

Espero que el concert a Cala Joncols anes bé i que poc a poc pogueu pair tot el que heu viscut.

Felicitats!!

JOrdi

Anònim ha dit...

SIMPLEMENT GENIAL!!!!!!!esperavem molt venint de vosaltres..pero nois us heu superatttt.He estat enganxadissima segint-vos a cada pas,m'he divertit,he rigut i tambe he patit perque negar-ho.Gracies per fer-me particip d'aquesta gran aventura.Una gran abracada i recordar-vos..NO CAMBIEU MAI

Anònim ha dit...

Enhorabona parella !!
Una abraçada i a pensar en la propera

Joan Ferrer
Motorcycle
Castrol Bussines Manager

Anònim ha dit...

Ondia! un moment que no miro el blog i ja s'acabat el broquil... Benvinguts, nois!! ara ja sou un referent; el que ho faci ara, només será el segon.
Una abraçada!