diumenge, 10 d’agost del 2008

Egipte

Entrar a Egipte (75 milions de persones) des de Libia (6 milions) va ser impactant. Quina densitat humana…
Vem aterrar-hi a Marsa Matruh, un lloc d’estiueig prop de la frontera on tant Egipcis com alguns Libis passen l’estiu com sardines.
La costa d’alli fins a Alexandria esta patasarriba. Els Saudis, que no saben que fer de la pasta del petrol han comprat la costa d’un pais musulma mes permisiu i mes economic que el seu i estan construint complexes d’estiueig i hotels a la costa mediterrania d’una manera increible! Te un punt de infinit Truman Show.

El delta del nil es on es concentra l'aigua i amb ella la vida.

Despres d'estar hores per entrar a l'inmens El Cairo, que te un trafic que fa por, arribem a les esperades piramides de Giza.
http://ca.wikipedia.org/wiki/Necròpolis_de_Gizeh
Aqui en teniu un video de com hi arribem entre el trafic i un de com ens hi passejem. La foto ja us la vem penjar al post anterior...

Adonant-nos per primer cop de que el temps sen's tira a sobre, estem molt lluny i s'ha de tornar peti qui peti (esperem que no siguin les motos), tirem milles i creuant el canal de Suez i la peninsula del Sinai (xula!) ens plantem al mar roig on fem una primera inmersio abans d'agafar el Ferry capa Jordania.



11 comentaris:

Anònim ha dit...

una primera inmersió? El Jordi no tenia carnet? Com us ho vau fer.
Divertida l'arribada a les piràmides.
Vinga que el setembre us vull vrure per aquí.

e4s

Anònim ha dit...

Us hem vist mes sequets pero feu molta petxoca.El Cairo una ciutat caotica i dificil transitar i mes en moto. Aquest teclat es una liada impressionant! mireu ほぁ湖mえsてう?
un besito ben fort desde Okanawa.
p.d. avui es l aniversari d en Jaume.
Andrea, Mar i Ma Rosa

Anònim ha dit...

Nanus!!!
Els números em diuen que a aquestes alçades us haurieu d'haver acomiadat ja del Bashar al-Assad i estar fugint de Siria!!! ;)

Doncs res! Amb calma i punt! que el que compte es que disfruteu del viatje!!

Genial! Ànims!!!
Noël

P.D: Per cert feu una foto als Alts del Golán...brutalsss!!!

Anònim ha dit...

Ei nanos!!!
Avui he passat per casa i dissabte torno a marxar una setmaneta.
M'encanta seguir-vos pero he estat desconectat del món uns dies.
Seré amb tota la family el 19/08 a EPHESUS(KUSADASI), TURQUIA i a SANTORINI, GRÈCIA el 20/08 i a CORFU, GRÈCIA el 21/08.
A Grècia no arribeu però Turquia qui sap..........

T-Dan.

The adventures of Marcel, Kiki and Sjoerd ha dit...

Hı you Spanısh motor devils!!
Haven't seen you anymore since Jordan. Where are you guys now? We have officially entered Europe today driving over the Bosporus in Istanbul.
Hope you have a good trip!

The dutchıes in the Corolla

Anònim ha dit...

Alemaniiiiiii!! Feia dies que no em connectava i m´he quedat impressionada amb el teu mustatxet amb aires de cine de barrio...
Si continues amb el tema allidondefureshazloquevieres ja et pots anar deixant el cabell llarg perquè l'últim crit a Istambul és el pentinat rapa-nui (pels drets de dalt i llargs del darrera, tot regat amb una bona quantitat de gomina d'aquella mullada que es veu).... és més, et proposo que vagis sumant looks...rapa-nui+mustatxu etcetc... pots arribar fet un energumenu!!!! jeje...
Veig que la resta va bé, té tot molt bona pinta!
I nosaltres ja fa una setmana que varem tornar del petit periple... i varem deixar al nostre amic Antillach sembrant atemptats, terratrèmols i guerres per allà on va...no és broma! quan érem a Istambul hi va haver un atemptat i just entrar a Geòrgia va i comença la invasió russa... per la teva informació continua viu
Vinga petons als dos!!!

Anònim ha dit...

ei, que la darrer comentari sóc jo, la Sara
petons!

Anònim ha dit...

On sou, mainada? Espero que tot rutlli i que aviat pogueu enviar-nos noticies, que ja començo a passar ansia (l'edat, que vols...)Apa! una abraçada per valtres i un canvi dóli per les nenes GS. carlos

Anònim ha dit...

Ei, doneu senyals de vida, que ja comencem a patir síndrome d'abstinència! Val que les telecomunicacions no son el punt fort de jordans i turcs, però un cyber a Istambul si que hi deu haver.
Que pels que treballem el millor d'aquest estiu han estat les vostres aventures i les olimpíades (en aquest ordre) i demà s'acaba Beijing i no sabrem què fer.

Huw.

Anònim ha dit...

Hola nanos,

em sumo als darrers comentaris. El plaer de caure per la web i veure que feu s'està veient poc recompensat últimament... no ens feu patir!!
Espero que ja hagueu fet via, i passeu de recomanacions que l'únic que pretenien era retrassar el viatge i que no arribèssiu mai.

Una abraçada,

Mr. Intuition

Anònim ha dit...

Ieeep! No patissim que estem be.
Us escric des del telèfon xupant wifi d'un hotel de Istambul.
Sembla mentida però el que semblava el mes complicat ha esta fet i ja hem superat els tres quarts del viatge. Amb un tancar i obrir d'ulls tot això serà un record emborratxat de rutina...
Però no diguem blat ... fins que no veiem la bandera a quadres...
Precisament abans d'ahir, a 90 km d'Istambul (amb 15.000 km recorreguts) vaig tenir aquesta sensació de "això ha esta fet, ja som a casa" i la Maquina de Cosiri es va aturar. S'estava ponent el sol i al posar la llum es va morir tot el sistema elèctric. Booooouuuuu! Aturat a una gasolinera fent comprovacions amb la moto mig desmuntada vem decidir dormir a un hotel de carretera. L'endema, amb la inestimable ajuda telefònica de'n Cristobal de Motos.com, vaig canviar el rotor de l'alternador que per sort havíem agafat de recanvi. La intervenció quirurgica va ser yo un èxit, i minuts després, el pacient amb l'aprenent de metge damunt, enfilaven cap a Istambul.
Bon ensurt per no oblidar que això no s'acava fins que s'arriba al Cap de Creus.
Salut a totes i tots,
hug