diumenge, 13 d’abril del 2008

Coneixeu algun lloc fantàstic al voltant del Mediterrani que ens recomaneu visitar?

Partenó, Acròpoils d'Atenes. estiu'02

9 comentaris:

... ha dit...

M'encantaria dibuixar tanta arquitectura (o restes d'ella) com pugui durant el viatge. Dels llocs per on passarem, al llarg dels anys he tingut la sort de dibuixar bona part d'Italia, Grècia, Egipte i Jordània, però m'han comentat que al Nord d'Africa, per exemple a Libia, hi ha moltes runes Gregues i sobretot Romanes que són brutals. També em moro de ganes de visitar coses com els monuments megalítics de Malta, algunes restes de Cartago a Tunissia o mesquites Algerianes i Marroquines.
Alguna altra recomanació d'algun viatjant generós?
Gràcies!
hug

Anònim ha dit...

Anònim ha dit...
Eps, soc jo....qui? En Xavi Bel company ;)


Jo no sé si us queda a prop de la ruta o lluny, pero aniría a veure les ciutats subterraneas de turquia, a Capadocia. No se si com a arquitectura te molt d'interés, pero com a curiositat deu estar prou bé.


Bueno company, en parlem.

V's
Xavi

Brigitte Vasallo ha dit...

HOLA HUG AND CIA!
jo us seguiré amb molt d'entusiasme sobretot en les parts d'Albània i Líbia! quina emoció!!

molta sort, molt bon viatge i a contaminar-se molt!

Anònim ha dit...

Hola rihlamariencs!
Això que aneu a fer fot molt bona pinta! Què seria de nosaltres sense aquesta set d' aventura i una bona salut per dur-la a terme?
De la ruta que fareu en conec menys d'una cinquena part, però sens dubte us recomano que passeu per Sicilia, on trobareu un retall de cadascuna de les cultures que haureu vist durant el viatge. Ah, i no us oblideu d' aprovisionar-vos convenientment a la Vall del Reef...
Doncs això, felicitar-vos per la magnífica web que heu muntat per fer realitat aquest somni
joan

Anònim ha dit...

hOLA XAVALS

no puc estar-me de recomanar que, entrant de Síria per Aleppo (on no he estat, però crec que és brutal) dormiu a Harran (un dels llocs habitats més antics del món), passeu per Sanliurfa per arribar fins a Nemrut Dagi i veure sortir el sol per un lloc impresionant. Us recomano, sempre anticlock-wise, fer les tremendes curves de la carretera entre Silifke i Antalya (la antiga Cilicia), per, passant per Pamukkale, estar-se durant uns dies a Estambul.

Són propostes, però farceixen el mapa de llocs i records brutals...

... ha dit...

Capadòcia, Albania, Libia, Sicilia, Mesopotàmia, Cilicia...
Recomanacions apuntades! Intentarem passar per tots aquests llocs. Gràcies!
Mr.Intuition, Nemrut Dagi queda un pèl lluny del litoral mediterrani, però un bon amic que és professor d'història, també m'ho va recomanar.
Intentarem acostar-nos-hi a veure-hi sortir el sol.
Vaaaa... més propostes!
Algú coneix, per exemple, el nord d'Algèria?
hug

... ha dit...

Hola!! com estàs? he rebut el teu email de la volta al mediterrani, i sincerament un poc d'enveja si que fas.......
Jo particularment visitaria s'illa de Rodes; el Crac dels cavallers, els monestirs de Meteora.... Santorini! ........... 50.000 coses, jo em tornaria loca...podràs abarcar tot el que veuràs i experimentaràs? buff... apa! que tenguis un bon pont i cuidet!
Eva

Anònim ha dit...

Quan passeu per Tànger, no deixeu d'anar a la carretera que porta a les Grutes d'Hercules. Allà dalt, on es troben l'Atlàntic i el Mediterrani hi ha l'hotel-restaurant Le Mirage. És on anava el Felipe González a reflexionar en les èpoques dures del GAL. La vista és espectacular. No us la perdeu! Això sí, els preus són prohibitius, però una coca-cola encara us la podreu prendre!

Anònim ha dit...

Hola nois,

quina enveja que em feu, això si que és un viatge!
Jo volia recomenar-vos llocs de Jordània, on hi vaig ser l´estiu passat.
No cal dir que Petra és un indret de pas obligat, fins i tot amb la quantitat de turisme que hi ha, jo no m´ho perdria. Crec que passeu per Amman, és una ciutat caòtica però té una gran quantitat de mezquites, i el centre és autèntic. No sé si baixareu tant avall, però cap al sud del pais hi ha una parada divertida, el mar mort, aquest on la gent sura -realment és així!-. I encara més al sud us recomano fer ruta cap al desert de Wadi Rum, on hi podreu trobar una sèrie de haimas dels beduins de la zona, tant per descansar i beure un té com fer-hi nit. Diria que el més autèntic d´aquests països és la gent, així que més enllà dels paisatges que hi trobareu, intenteu interaccionar amb ells...

Us seguiré des del blog, i bona sort!!